Известие

Collapse
No announcement yet.

може ли багажника да се отваря с копче?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

мойта е с бутонче ама няма лостче
    Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
    EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
    EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от 50 cent
      мойта е с бутонче ама няма лостче
      Е ,да де - има само едно от двете
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

И аз

Аз имам копче ама като го натисна само цъква някакво реле и нищо не се случва . Колкото до проблема с издраскването на багажника с емблемата децата пред блока го решиха като ми я свиха
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD
        Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Re: И аз

Първоначално публикувано от rtfm
          Аз имам копче ама като го натисна само цъква някакво реле и нищо не се случва . Колкото до проблема с издраскването на багажника с емблемата децата пред блока го решиха като ми я свиха
          Да относно първият проблем ВД-40 в ключалката но повечко и се решава.Поне при мен.Щом цъка релето е добре.За вторият боййййййййй
          1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
          2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
          1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

!

мойе да се отваря с копче. монтираш му една машинка от централно саклучване кадето се двийи лосчето на клучалката и с едно копче( кадето ти е удобно, е прекарването на кабела е малко игтачка, ама има откаде да се вкара от капака в купето. отгоре по гредата на капака и кадето влизат другире кабели и маркуча за задната чистачка) и пускаш +12в тя си цаква и исдарпва лосчето дето отваря. поне така сам си направил моита и всичко е ок
            НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Мда и моята красавица се отваря с копче от таблото и като работи двигателя не може да се отваря с копчето.

На Голф-а едно време ми го бяха направили с копче и машинка за централно. - само дето се отваряше по всяко време и не трябваше да се задържа дълго време натиснато копчето че имаше вероятност да изгори машинката
              Alfa Romeo 145 1,6 Boxer 12.95

Comment

Working...
              X