мойта е с бутонче ама няма лостче
Известие
Collapse
No announcement yet.
може ли багажника да се отваря с копче?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от 50 centмойта е с бутонче ама няма лостче2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Re: И аз
Първоначално публикувано от rtfmАз имам копче ама като го натисна само цъква някакво реле и нищо не се случва. Колкото до проблема с издраскването на багажника с емблемата децата пред блока го решиха като ми я свиха
1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv
Comment
-
!
мойе да се отваря с копче. монтираш му една машинка от централно саклучване кадето се двийи лосчето на клучалката и с едно копче( кадето ти е удобно, е прекарването на кабела е малко игтачка, ама има откаде да се вкара от капака в купето. отгоре по гредата на капака и кадето влизат другире кабели и маркуча за задната чистачка) и пускаш +12в тя си цаква и исдарпва лосчето дето отваря. поне така сам си направил моита и всичко е окНАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6
Comment
-
Мда и моята красавица се отваря с копче от таблото и като работи двигателя не може да се отваря с копчето.
На Голф-а едно време ми го бяха направили с копче и машинка за централно. - само дето се отваряше по всяко време и не трябваше да се задържа дълго време натиснато копчето че имаше вероятност да изгори машинкатаAlfa Romeo 145 1,6 Boxer 12.95
Comment
Comment